Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه ۳۰ درصد پست‌های مدیریتی در کشور به زنان سپرده می‌شود گفت: ما زنان بزرگی در شغل‌های کلیدی در کشور داریم. ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۷ استانها کرمان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، معصومه ابتکار عصر امروز در گردهمایی مشاورین، شوراها، تشکل‌های مردمی و احزاب، نخبگان و کارآفرینان حول محور گفتگوی ملی خانواده و بین نسلی که درسالن شهید مرتضوی استانداری کرمان برگزار شد بسیار خوشحالم که در جمع تشکل‌های مردمی و احزاب، نخبگان و کارآفرینان کرمان هستم اظهارداشت: دولت دوازدهم براساس برنامه‌ها و وعده‌هایی که در انتخابات داده و تکالیفی که در برنامه ششم داشته، اولویت‌بندی و سیاستگذاری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه همه مطالبات مردم را می‌دارند گفت: جهت‌گیری‌های دولت بر اساس این مطالبات انجام شده است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه یقینا برای پیشبرد مسائل اجتماعی، مسائل زنان، محیط زیست، اشتغال و ... نیاز به برنامه‌ریزی داریم گفت: تفاهمنامه توسعه برنامه زن و خانواده در استان تنظیم شده که این یکی از برنامه‌های مهم در حوزه زنان و خانواده است.

وی با اشاره به اینکه موضوع قانونمندی و توانمند کردن سازمان‌های مردم نهاد در برنامه است افزود: دولت دارد کارهای لازم را برای برون‌سپاری کارها انجام می‌دهد.

ابتکار با بیان اینکه در سفر به استان کرمان در جریان آسیب‌ها و مشکلات حوزه زنان و خانواده در استان کرمان قرار گرفتیم گفت: از نزدیک دیدیم که چه کارهای خوبی در استان کرمان در این حوزه انجام شده است.

وی با بیان اینکه دولت باید زیرساخت‌های لازم را فراهم کند تا کارها به مردم سپرده شود بیان کرد: مشکل ما این است که معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه دولت بیش از حد در کارهای اقتصادی ورود کرده افزود: اما در دنیا دولت‌ها تنها زیر ساخت‌ها و فضای امن را ایجاد می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در چنین فضایی نهادهای مدنی و احزاب می‌توانند کار کنند تصریح کرد: حمایت از سازمان‌های مردم‌نهاد و دخالت آنها در سیاستگذاری‌ها و جلب مشارکت مردم بسیار مهم است.

ابتکار با بیان اینکه در عرصه‌های مختلف باید اشتغال پایداردر جامعه ایجاد شود گفت: مشاغل جدیدی در حوزه‌های مختلف برای بانوان در حوزه انرژی‌های نو، بازیافت و مشاغل سبز در استان کرمان به زودی اجرایی و عملیاتی می‌شود .

وی با اشاره به اینکه دولت بخشنامه‌ای داد و به طور جدی آن را پیگیری می‌کند افزود: 30 درصد پست‌های مدیریتی در کشور به زنان سپرده می‌شود.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه شش معاون وزیر خانم در دولت داریم که در شش ماه گذشته منصوب شدند بیان کرد: ما زنان بزرگی در شغل‌های کلیدی در کشور داریم.

وی با اشاره به اینکه در مورد جوانان کارهای زیادی انجام شده اما هنوز هم عقب هستیم بیان کرد: در حوزه سلامت، معتقدیم که سلامت جامعه ریشه در سلامت خانواده به عنوان یک رکن اساسی دارد.

ابتکار با بیان اینکه احزاب در بسیاری از کشورهای دنیا در کنار مسائل سیاسی مسایئل اجتماعی را هم دنبال می‌کنند بیان کرد: ریشه بسیاری از مطالبات در مسائل اجتماعی است.

وی با اشاره به اینکه امروز مسئله خشونت یکی از مسائل مهم جامعه است که جامعه را بسیار آزار می‌دهد افزود: در چنین مواردی نیازمند آموزش مهارت‌های زندگی و مداخله دستگاه‌های مرتبط در این حوزه است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یکی از آفت‌های امروز جامعه را کم شدن زمان گفت‌وگو و ایجاد شکاف بین نسلی عنوان کرد و افزود: فاصله بین خانواده‌ها و فرزندان و شکاف بین نسلی باعث شده که بسیاری از مشکلات شنیده نمی‌شود.

ابتکار افزود: دولت دوازدهم به دنبال آن است که وعده‌هایی که داده محقق شود اما نیازکند مشارکت و مطالبه‌گری مردم است.

انتهای پیام/ش

R7860/P1377/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۵۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیاری از دستاوردهای استان مرکزی همت سپاه و بسیج حاصل شد

استاندار مرکزی گفت: بسیاری از دستاوردها و موفقیت‌های استان در حوزه عمرانی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به همت مجموعه سپاه و بسیج استان و کشور حاصل شده است که جای تقدیر دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص‌الائمه ظهر امروز در دهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری بسیج اظهار داشت: به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی علاج حل مشکلات کشور اقتصاد مقاومتی است و اقتصاد مقاومتی دو رکن اقتصاد مردمی و اقتصاد دانش‌بنیان دارد. راهبری، کلید حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی است و نشان می‌دهد مشکلات هر حوزه‌ای با حوزه اقتصادی مرتبط هستند. 

وی افزود: طبیعی است که گروهی که باید پرچم دو رکن اقتصاد مردمی و دانش‌بنیان را فرمانبری کنند باید افراد بابصیرتی باشند، اگر بخواهیم در این محور بابصیرت عمل کنیم باید این پرچم را برداریم و به جلوتر حرکت دهیم که جهادگران و بسیجیان در حوزه اقتصاد مردمی و‌ دانش‌بنیان پرچم‌دار هستند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: سال گذشته دانشگاه اراک جزو 10 دانشگاه برتر کشور و امسال جزو 70 دانشگاه برتر آسیا شناخته شد که این جزو افتخارات حوزه علم و فناوری استان به شمار می‌رود، همچنین شهرستان خنداب در استان مرکزی تنها تولیدکننده آب سنگین است که ارز هر کیلو آب سنگین تولیدی 800 دلار قیمت‌گذاری شده است و ماهانه بالغ بر 20 نفر می‌توانند بورسیه آب سنگین خنداب شوند که نمونه دیگری از علم و فناوری استان است.

مخلص‌الائمه با بیان اینکه برای حل مشکلات کشور باید بسیجیان جهادگر با حوزه علم و فناوری همکاری داشته باشد، بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران یک موقعیت ژئوپلیتیک دارد که به قلب جهان معروف است، بی‌تردید ظرفیت‌های جمهوری اسلامی و جوانان ایرانی به مراتب بیش از مشکلات است و ظرفیت‌ها بر مشکلات غلبه دارد،  اما اگر نمی‌توانیم از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده کنیم به جهت نوع عملکرد ما و سازماندهی و در رأس آن بروکراسی اداری است که ریشه طولانی دارد، انقلاب اسلامی روی‌ کار آمده که این مسیر را تغییر دهد که بسیار مؤفق بوده است.

وی خاطرنشان کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب، فاصله بین باید و نبایدها و شرایط موجود و شرایط مطلوب وجدان‌ انسان‌های آزاده‌خواه را آزار داده که این فاصله بارها به دست جوانان طی شده و همچنان باید این فاصله به سرعت طی شود، بسیاری از دستاوردها و موفقیت‌های استان در حوزه عمرانی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به همت مجموعه سپاه و بسیج استان و کشور حاصل شده است که جای تقدیر دارد.

متأسفانه بسیاری از دانشگاه‌های استان مرکزی با محدودیت پذیریش دانشجو مواجه هستند

وجیه ‌اله پارسا، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی در این آیین اظهار داشت: استان مرکزی به عنوان استان مفاخر مشهور است و بیش از 25 درصد مفاخر سطح کشور از استان مرکزی هستند، این استان قطب چهارم صنعتی کشور و قطب دانشگاهی به شمار می‌رود و بیش از 60 مرکز دانشگاهی با بیش از 60 هزار دانشجو در سطح استان فعالیت می‌کنند که 45 درصد جمعیت دانشگاه‌های استان خانم و 65 درصد آقایان هستند بیش از 2100 عضو هیئت علمی فعال در دانشگاه‌های استان با 28 عنوان گرایش تخصصی مشغول فعالیت هستند. 

وی افزود: تربیت نیروی انسانی ماهر برای برطرف کردن نیازهای اجتماعی و اقتصادی ضرورت دارد و امروزه ضرورت آموزش‌های مهارتی بر کسی پوشیده نیست، به طوری که در برنامه هفتم مقرر شده است سهم آموزش‌های مهارتی به 40 درصد برسد، در حالی که اکنون این سهم 16 درصد است. متأسفانه بسیاری از دانشگاه‌های استان با محدودیت پذیریت دانشجو مواجه هستند، اما دانشگاه فنی و حرفه‌ای با افزایش پذیرش دانشجوها روبرو است و قرار است عنوان دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان دانشگاه ملی مهارت تغییر پیدا کند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی بیان کرد: خوشبختانه دانشگاه فنی و حرفه‌ای رو به گسترش است، به طوری که پاییز استان آموزشگاهی در شهرستان آشتیان کار خود را در چهار رشته تحصیلی آغاز خواهد کرد، تصمیم داریم با مطالعه و‌ آمایش سرزمینی در سایر شهرستان‌ها گسترش دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای را داشته باشیم.

پارسا بیان کرد: آموزشگاه پسرانه امیرکبیر اراک، آموزش دخترانه اطهر اراک، آموزشکده دکتر حسابی شهر خمین و آموزشکده ساوه و اخیراً آموزشکده آشتیان چهار آموزشکده فنی و حرفه‌ای سطح استان مرکزی است که پذیرش دانشجو دارند، 4 هزار دانشجو در چهار دانشکده فنی و حرفه‌ای استان مشغول تحصیل هستند و 44 هزار کد رشته و بیش از 400 مدرسه هیئت علمی و‌ حق‌التدریس مشغول تحصیل هستند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • بسیاری از دستاوردهای استان مرکزی همت سپاه و بسیج حاصل شد
  • آخرین اقدام برای افزایش سهمیه حج و سود سپرده‌های حج و عمره
  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • وضعیت بودجه و عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • نیروی جوان کیفیت جمعیت هر کشور را معرفی می‌کند
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • این مرد طراح لایحه عفاف و حجاب است /او در چه سمت هایی مشغول به کار بوده است؟ /آن اقبالی این اقبالی نیست!